Maksuamet puistas Tartu veskit

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto Tartu veski peaväravas Väikses kaares risti teel. Ka veski töötajaid lubati esialgu majja üksnes maksu- ja tolliameti ametnike saatel.
Politseiauto Tartu veski peaväravas Väikses kaares risti teel. Ka veski töötajaid lubati esialgu majja üksnes maksu- ja tolliameti ametnike saatel. Foto: Margus Ansu

Baltikumi suurima jahutootja Tartu Milli peamaja ette Väikses kaares ilmus eile hommikul hulk politseinikke ning maksu- ja tolliameti töötajaid. Esialgse info järgi kahtlustavad uurijad üht veski töötajat maksukuriteos.

Tartu Postimehega politseinikud ega maksu- ja tolliameti töötajad eriti rääkida ei tahtnud. «Käib operatsioon,» kinnitas napisõnaliselt ettevõtte sisehoovi viivat väravat valvanud korrakaitsja.

Politseiniku kutse peale majast välja tulnud maksu- ja tolliameti töötaja sõnas samuti, et tegemist on kahe ametkonna ühisoperatsiooniga ning rohkem ta midagi kommenteerida ei saa. Ta lisas, et ametnikud vabastavad maja nii ruttu kui võimalik, kohe, kui menetlustoimingud on lõppenud. Ühtlasi soovitas ta küsida lisateavet prokuratuurist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles