Judokad Krossis pettunud: mees ei täida lubadusi

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik-Niiles Kross.
Eerik-Niiles Kross. Foto: Toomas Huik

Judoliidu president Eerik-Niiles Kross: «Võlgu meil pole, plaanid on täidetud, raha leiame.»

Judorahvas vaatab Tallinna meerikandidaadi Eerik-Niiles Krossi värvikat valimistrianglit skeptiliselt. Enne judoliidu presidendiks saamist lubanud Kross maad ja taevad kokku, kuid lubadused on tänini täitmata. Kross on teist meelt, kinnitab, et võlgu pole, koondis on käinud vajalikes laagrites ja võistlustel ning küll ka lubatud sponsorsummad judoliitu jõuavad.

Aasta tagasi valiti Kross Eesti judoliidu presidendiks, temast oodati päästeinglit, kes puhuks kunagi  koormate kaupa medaleid toonud alale sisse uue elu. Ideid suudavad välja pakkuda paljud, kuid judot vaevas Eesti spordi suurim mure – rahapuudus – ja just selle leevendamist oodati Krossilt eelkõige. «Raha on alati, lihtsalt see tuleb tuua ja leida. Raha ise pole eesmärk, vaid meil endal peavad olema eesmärgid. 150 000 eurot sponsorlusena oleks täiesti reaalne,» kuulutas Kross vahetult enne valimist. Kui hääled kokku loeti, sai Krossist president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles