Parkimislubade kuritarvituse avalikustanud ametnik: ülemused on ärritunud ja kurjad

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aado Kuuse (IRL).
Aado Kuuse (IRL). Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Tallinna linnavalitsuse transpordiosakonna peaspetsialist Aado Kuuse, kes avalikustas meedias invaliidi parkimislubade väidetava kuritarvitamise Tallinna linnavalitsuses, rääkis Postimehele, et ülemused on nüüd äärmiselt ärritunud ja kurjad.

«Minu suhtes on sanktsioone rakendatud, algatatakse ilmselt juurdlus, kuid ühtegi paberit ma veel näinud pole,» teatas ta. «Aga mul pole midagi varjata. Ma tean, et toimisin õigesti. Paljud ei julge või ei taha seda teha, » rääkis mees.

Korruptsiooniga võitlemise oma esmaseks valimislubaduseks seadnud IRLi linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross teatas täna meedias, et pakub linnaametnikule vajadusel õiguskaitset ning on linnavõimu kättemaksu korral valmis sekkuma. «Mina pole Krossiga kontaktis olnud, mul pole seda vaja,» sõnas Kuuse.

Tänane Eesti Päevaleht kirjutas, kuidas Tallinna linnavalitsuses avastati linnatranspordi peaspetsialisti Aado Kuuse (IRL) päringu peale, kelle töö on invakaartide järelevalve, et kaks invaliidile mõeldud parkimiskaarti on väljastatud Tallinna ametnikule Priit Kutserile. Linna teatel on invaliidile mõeldud parkimiskaart väljastatud õiguspäraselt nii Kutserile kui ka Siret Kotkale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles