Lelulugu jätkub: kesknoored püstitasid vanalinna nelja meetri kõrguse hiigelninasarviku

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Keskerakond

Alles möödunud nädalal kõneles Ülemiste ristmiku avamisel linnapea Edgar Savisaar Ülemiste vanakese plastnukuga, täna pärast keskpäeva seadsid kesknoored majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ette üles nelja meetri kõrguse hiigelninasarviku.

Kesknoorte teatel vaatas kuju sisse Juhan Partsi aknast ning tahtis teada, miks minister elektri hinnatõusu leevendamiseks midagi ette ei võta.

«Juhime majandusministri tähelepanu sellele, et vaatamata kohalikele valimistele ei ole elektri hinnatõusu probleem kuhugi kadunud ning riik pole selle osas endiselt midagi ette võtnud,» rääkis Jaanus Riibe. «Kuigi minister kattis oma aknad täna läbipaistmatu rulooga, siis ei maksa tal loota, et me ta nii lihtsalt rahule jätame – seni kuni valitsus ei kasuta oma võimalusi elektri hinnatõusu leevendada, jätkame Partsile selle meelde tuletamist.»

Riibe rõhutas, et hiigelninasarviku võib leida enda kabineti aknast sisse vaatamas iga minister, kes oma tööd korralikult teha ei viitsi. «Meil on neid ninasarvikuid veel – seega peab tulevikus iga minister, kes ei arvesta inimeste arvamusega ja teeb rahvale kahjulikke otsuseid, arvestama et tema tegevust jälgib kogu aeg pingsalt suur ninasarvik, kes kõik kabinetivaikuses tehtud mustad otsused halastamatult paljastab.»

Riibe oli avalikkuse ees viimati IRL linnapeakandidaadi Eerik-Niiles Krossi valimiskohviku avamisel, kus püüdis Krossile hullusärki üle anda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles