Harjumaal rööviti eakat naisterahvast

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Randall Fung/Corbis

Nädalavahetusel langes Harjumaal raharöövlite ohvriks vanem naine, lisaks suutsid puhkepäevadel tegutsenud vargad kolme päevaga Harjumaal varastada muude asjade hulgas ka murutrimmeri, elektrisae, katla ja prügikasti.

Põhja politseiprefektuuri Ida- ja Lääne-Harju politseiosakonnad teatasid möödunud nädalavahetusel tervelt 12 röövimisest ja vargusest.

Reedel kadus Viimsi aleviku korterist lauarvuti, mobiiltelefon ja muu tehnika. Samal päeval murti sisse kolme Maardu elamusse, kust varastati telefon, kaks kotti ja sularaha.

Laupäeval oli varaste tööpõld märksa laiem. Maardus näpati mobiiltelefon, Rannamõisas jalgratas ja elektrisaag, Laulasmaa kauplusest alkoholi, Viimsi vallas murutrimmer ning Lagedis prügikast.

Toimus ka üks röövimine. Rummu vallas rünnati trepikojas 60-aastast naisterahvast, kellelt võeti ära sularaha. Kahtlusalustena on kinni peetud kaks meesterahvast.

Pühapäeval hakkas varaste ramm raugema. Toimus üks vargus Tabasalus, kus ehitusobjektilt kadus jäägitult kaks gaasikütte katelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles