Imetrikoodeta ujujate hirm – kas rekordid jäävad püsima?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Kätlin Sepp paneelidega trikoos oma viimase stardi tegi, kartis ta, et ei jõua tekstiilmaterjalist trikoos veel niipea oma seniste tulemusteni. Stockholmi võistlusel püstitatud korralik isiklik rekord 200 meetri seliliujumises aga näitas, et hirm oli alusetu.
Kui Kätlin Sepp paneelidega trikoos oma viimase stardi tegi, kartis ta, et ei jõua tekstiilmaterjalist trikoos veel niipea oma seniste tulemusteni. Stockholmi võistlusel püstitatud korralik isiklik rekord 200 meetri seliliujumises aga näitas, et hirm oli alusetu. Foto: Toomas Huik

«Imetrikoodest loobumine = senistes rekordites ligi kaheaastast tagasiminekut» – umbes selline arusaam valitses paljude ujujate ja treenerite peas enne tänavust hooaega. Ja nüüd?


Nüüdseks on see hirm aga vähemalt eestlaste seas kadunud. Imetrikood imetrikoodeks, elu läheb edasi. Kolme esimese kuuga on ujumismaailm näidanud, et ka paneelideta trikoodeta suudetakse rekordeid püstitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles