TV3: Imavere lähedal hukkus põlengus kolm inimest

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna öösel süttis põlema Järvamaal Imavere vallas Laimetsas asuv kaheksa korteriga sotsiaalmaja. Tulekahjus hukkus kaks meest ja üks naine.

Võimalik, et tuli sai alguse sigaretist, mida üks külaelanik enda kinnitusel eelmisel õhtul kord juba kustutamas oli käinud, vahendas TV3 «Seitsmeste uudiste» videolõik.

«Ah, jäi magama, ma viskasin kaks pange vett sinna voodile,» rääkis kella 21 paiku voodit kustutamas käinud Juta uudistesaatele. «Mul omal ka süda kripeldab, et ma ei läinud pärast enam kontrollima.»

Tõenäoliselt jäi aga voodi hõõguma ning südaöö paiku lõid leegid taas voodist välja ning levisid siis juba kõikjale.

Kustutustööde käigus leiti esimese korruse korterist hukkunud mees ja teise korruse korterist hukkunud mees ja naine. Ülejäänud majaelanikud olid omal jõul põlevast majast välja saanud.

Päästetöötajatel kulus sündmuskohale jõudmiseks väidetavalt pool tundi, selgus videolõigust. Märksa lähemal asunud Imavere päästekomando suleti alles 1. augustil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles