Üleskutse: räägi kogemustest asotsiaalidega ühissõidukites!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Karikatuur: Urmas Nemvalts

Postimees.ee kutsub oma lugejaid üles kirjeldama enda viimaste kuude kokkupuuteid asotsiaalidega nii Tallinna ühissõidukites kui ootepaviljonides. Samuti on oodatud konstruktiivsed ettepanekud probleemi lahendamiseks.


Igapäevased reisijad, palun kirjeldage, millisel liinil või millist tüüpi ühissõidukis kohtab häirivaid reisijaid rohkem kui teises?

Kuidas lahendada probleem, kus osa inimesi levitavad ühissõidukis haisu, määrivad istmeid ja käsipuid või käituvad agressiivselt, vähendades nii kaasreisijate elukvaliteeti? Kuidas suhtute ühissõiduki ootepaviljonides aega viita armastavatesse asotsiaalidesse? Mida saaks selle kõige parandamiseks ära teha reisisaatjad? Kuidas nad praegu hakkama saavad - on teil äkki näiteid konkreetsetest juhtumitest?

Palume lisada oma ettepanekud selle loo kommentaariumisse. Kui olete valmis oma nime all oma kogemustest rääkima ja lahendusi pakkuma, võite saata kirja ka aadressile alo.raun@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles