Trollipark saab tänavu seitse uut trollibussi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Troll. Pilt on illustreeriv.
Troll. Pilt on illustreeriv. Foto: Raepress

Täna jõudis Tallinna esimene seitsmest 12-meetri pikkusest trollibussist, millega Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise sõidukipark sel aastal täieneb.


Solaris Trollino täismadalapõhjaliste trollibusside tarnija on Poola ettevõte Solaris Bus & Coach S.A, mis võitis 2006. aastal väljakuulutatud riigihanke.

Sel aastal liinile jõudvad seitse trolli on selle hanke viimased. Järgmine trollibuss jõuab TTTK remondi- ja hooldusosakonna juhataja Anatoli Nafigini sõnul Tallinnasse mais ja lepingu kohaselt peaksid kõik seitse trolli kohale jõudma jaanipäevaks.

Abilinnapea Taavi Aasa sõnul on trollipargis koos sel kevadel kohale jõudvate trollidega kokku 28 uut trollibussi, millest 14 on madalapõhjalised lõõtstrollid. «Uued trollibussid mõjuvad linnapilti värskendavalt ja kindlasti paraneb ka reisijateveo kvaliteet,» ütles Aas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles