Politsei: asotsiaalimurega tasub meile helistada

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste seas sisenevad Balti jaamas trammi sageli ka eluheidikud.
Teiste seas sisenevad Balti jaamas trammi sageli ka eluheidikud. Foto: Postimees.ee

Kui bussis, trammis või trollis keegi seadusi rikub, tasub ikka politseisse helistada, julgustab Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva.


«Politsei teavitamine võimalikest korrarikkumistest on igati õige käitumine. Kahtlemata on ka teatud olukorras mõistlik, kui kaaskodanikud ise kutsuvad oma ohutuse piires korrale inimesi, kes ühistranspordis neid häirida võiksid,» rääkis Solntseva Postimees.ee'le.

Hinnanguliselt laekub taolisi teateid Politsei- ja piirivalveameti põhja prefektuuri juhtimiskeskusesse iga paari päeva tagant.

Sõltuvalt olukorrast saadetakse sündmuskohale politseipatrull või suunatakse helistaja munitsipaalpolitseisse, mis valvab samuti Tallinna linna heakorra eeskirja täitmise järele.

Kui tegemist on joobes või agressiivse inimesega, siis toimetab politsei pressiesindaja sõnul isiku kainestusmajja või politseijaoskonda.

«Kindlasti ei lähtu politsei oma tegevuses asjaolust, et keegi on asotsiaalse taustaga, vaid sekkub ikkagi õigusrikkumise korral.»

Postimees.ee uuribtäna päevateemana, kuidas hoida Tallinna ühissõidukeid puhaste ja turvalistena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles