Tallinna rahvaliitlased pooldavad läbirääkimisi sotsidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rukkilill
Rukkilill Foto: Ain Vindi

Rahvaliidu Tallinna linnaühenduse juhatus toetab sotsidega ühinemisläbirääkimiste pidamist, selle asemel et enne või pärast valimisi erakonnana laiali minna.

«Toetame läbirääkimiste pidamist Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga, et otsida võimalusi eestimeelse, hooliva ja regionaalsust väärtustava tugeva jõu moodustamiseks,» ütles Rahvaliidu Tallinna Linnaühenduse juhatuse esimees Lauri Läänemets.

«Erinevalt Villu Reiljanist ei näe me mõtet enne või pärast valimisi pidulikult laiali minna ning soovime, et rahvaliitlaste ideed ja seisukohad oleks esindatud järgmises riigikogus,» lisas ta.

Rahvaliidu Tallinna linnaühenduse juhatus kutsus piirkonna liikmed 6. maiks kokku, et sotsidega ühinemist arutada ja valida delegaadid 23. mail toimuvale Rahvaliidu erakorralisele kongressile.

Kahe erakonna läbirääkimisdelegatsioonid kaardistavad kahe nädala jooksul erakondade ühisosa ja esitavad ühinemislepingu projekti, misjärel peavad selle kinnitama mõlema erakonna volikogud. Lõpliku otsuse teevad SDE üldkogu ning Rahvaliidu kongress, kuhu määratakse delegaadid Rahvaliidu maakonna- ja linnaühenduste kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles