Kolm esikohta Stiilile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VALEV PÄRN

Eesti meistrivõistlused standardtantsudes peeti Tallinnas Kalevi spordihallis Eesti Võistlustantsu Liidu ja tantsuklubi Leevi korraldusel.

Osales üle saja tantsupaari 25 Eesti tantsuklubist. Võistlejaid hindas rahvusvaheline kohtunike kogu koosseisus Maja Serve (Taani), Juozas Aleksandriavicius (Leedu), Glenn G. Weiss (Taani), Imants Rihters (Läti), Trond Harr (Norra) ja Aavo Lossmann (Eesti).

Tavakohaselt hästi läks tartlastel. Viiest võistlusklassist kolmes kuulus esikoht Tartu Stiili tantsijatele, juunior II ja noorte klassis saadi koguni kaksikvõit. Amatööride seas sai võidu Stiili ja Tallinna klubi Staar paar Peep ja Ave Vardja. Selle eest, et kõik medalikohad vaid Tartu ja Tallinna klubide vahel ei jaguneks, hoolitsesid Taavi Sevastjanov ja Stiina Sevastjanova Kuressaare Flamingost, kes juuniorid II klassis said kolmanda koha.

Juunior II klassis esimese ja teise koha võitnud paarid said õiguse esindada Eestit juunioride MM-võistlustel, mille aeg ja koht ei ole veel tänaseks kindlaks määratud. Noorte klassis sõidavad kaks esimest paari 11. aprillil Sloveenias peetavale MMile, amatööride esimese ja teise koha omanikud osalevad 8. novembril Saksamaal peetaval MMil, esimese ja kolmanda koha omanikud 13. septembril Taanis korraldataval EMil. Kaks paremat seenioride paari sõidavad Saksamaale, kus MM-võistlused peetakse 15. märtsil.

TALLINN

EESTI MEISTRIVÕISTLUSED STANDARDTANTSUDES. JUUNIOR I. 1. Martin Parmas ja Kaisa Oja (Tartu Stiil); 2. Danel Hirbaum ja Helen Lüüs (Tallinna Mambo); 3. Jaanus Käärmann ja Merle Leib (Tallinna Staar); 4. Oliver Hannus ja Stella Soomlais (Stiil); 5. Innar Vares ja Liisi Virves (Kuressaare Flamingo); 6. Erko Kasekamp ja Kadi Oja (Stiil).

JUUNIOR II. 1. Marko Kuusik ja Dzhessika shtsherbakova (Stiil); 2. Stasys Brilis ja Katre Paavo (Stiil); 3. Taavi Sevastjanov ja Stiina Sevastjanova (Flamingo); 4. Martin Parmas ja Kaisa Oja (Stiil); 5. Mait Massakas ja Daisi Saetalu (Stiil); 6. Indrek Verro ja Karin End (Tallinna Leevi);

NOORED. 1. Roman Kogan ja Niina Sablinskaja (Stiil); 2. Oliver Soomets ja Kristine Esko (Stiil); 3. Lauri Markus ja Kertu Valjala (Tartu Teemant); 4. Ardo Sõstar ja Eva-Liisa Tuus (Tallinna Polonez); 5. Aivo Allert ja Heili Klandorf (Tallinna Revalia); 6. Silver Hannus ja Liina Kask (Stiil).

AMATÖÖRID. 1. Peep Vardja ja Ave Vardja (Stiil/Staar); 2. Tarmo Jõgi ja Kristi End (Leevi); 3. Erkki Aas ja Siret Siilak (Stiil); 4. Eduard Korotin ja Olga Kosmina (Tallinna Mereklubi); 5. Gert Roslender ja Kristi Roslender (Staar); 6. Indrek Ehaste ja Eleri Kõrran (Stiil).

SEENIORID. 1. Kulno Kabral ja Irene Keskül (Tallinna Ritmo); 2. Tarmo Tüür ja Mare Sokolova (Mereklubi); 3. Henn Pärn ja Maia Sepper (Mambo); 4. Jaan Kotter ja Mare Peedimaa (Tartu Swival); 5. Jüri Nõmmeots ja Aino Nõmmeots (Stiil); 6. Ilmar Meos ja Ulvi Luht-Meos (Stiil).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles