Kallaste võitleb masu vastu suhkruga

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kallaste linnapea Viktor Nukka näitab, kuidas venelased teed joovad – alustass jahutab samovari tulikuuma tee lonksamiskõlbulikuks ja siis hammustad keedusuhkrut peale.
Kallaste linnapea Viktor Nukka näitab, kuidas venelased teed joovad – alustass jahutab samovari tulikuuma tee lonksamiskõlbulikuks ja siis hammustad keedusuhkrut peale. Foto: Margus Ansu

Peipsi-äärse Kallaste linna tänavaaukude lompides sillerdas teisipäeval päike. Babuljad patseerisid poe vahet, sekka sattus mees, kes viibis alles olnud nädalavahetuses või juba saabuvas nädalavahetuses. Uus linnapea Viktor Nukka loodab nadivõitu tööhõivet suurendada traditsioonilise vene keedusuhkru, kuivatatud tindi ja suurima projektina hiiglasliku sibulapõllu toel, kirjutab Nils Niitra.

Kohaliku lasteaia ühes tiivas asuva linnavalitsuse ees pahvis sigaretti Viktor Nukka, kes vahetas sügisel linnapea ametis välja Eesti meedias grandioossete linnalammutuslike ja -ehituslike kavadega silma paistnud Jaak Üpruse. Lammutati kõvasti, aga ehitati sama hästi kui mitte midagi.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles