Läbirääkijad tahavad vältida IRLi sünni vigu

Tuuli Koch
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliidu ja sotsiaaldemokraatide delegatsioon istusid eile läbirääkimiste laua taha. Pildil vasakult Kajar Lember, Karel Rüütli, Anto Liivat, Sven Mikser ja Indrek Saar.
Rahvaliidu ja sotsiaaldemokraatide delegatsioon istusid eile läbirääkimiste laua taha. Pildil vasakult Kajar Lember, Karel Rüütli, Anto Liivat, Sven Mikser ja Indrek Saar. Foto: Priit Simson

Eile kahe erakonna ühinemise eesmärgil läbirääkimiste laua taha istunud Rahvaliit ja sotsiaaldemokraadid üritavad vältida IRLi sünni vigu ehk saada kõigis nüanssides toetuse mõlema erakonna esindajatelt.


Sotside läbirääkimiste delegatsiooni juht, partei aseesimees Indrek Saar tõdes, et esimene läbirääkimiste voor oli paljulubav, sest kui kahe erakonna programmid näisid esmapilgul sarnased, siis leiti üllatavalt palju ühist ka programmide nüanssides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles