NATO kohtumise ajal kehtib jalakäijatele ja autodele südalinnas liiklemisel karm kord

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NATO välisministrite tippkohtumine muudab eeloleval nädalal oluliselt jalakäijate tavapärast liikumist Tallinnas Olümpia hotelli, Swisshôteli ning Estonia teatrimaja vahelisel alal.
NATO välisministrite tippkohtumine muudab eeloleval nädalal oluliselt jalakäijate tavapärast liikumist Tallinnas Olümpia hotelli, Swisshôteli ning Estonia teatrimaja vahelisel alal. Foto: Ants Liigus

NATO välisministrite tippkohtumine muudab eeloleval nädalal oluliselt jalakäijate tavapärast liikumist Tallinnas Olümpia hotelli, Swisshôteli ning Estonia teatrimaja vahelisel alal. Politsei teatel on selles piirkonnas liikuvatele inimestele järgmisel nädalal kõige tähtsam see, et taskus või kotis oleks käepärast isikut tõendav dokument – ID-kaart, pass või autojuhiluba.


Põhja prefektuuri pressiesindaja Harrys Puusepp kinnitas, et kuigi jalakäijate liikumine kesklinna piiratud alas on tavapärasest keerukam, pääsevad kõik nad tööle ja koju. Keelatud ei ole liikumine ka näiteks neil, kes tahavad minna restorani, poodi või sõbrale külla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles