Reformierakond: me ei pea õigeks töötute halvustamist

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna õhupall.
Reformierakonna õhupall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Reformierakond märkis vastuseks Keskerakonna plakatitele, et ei kavatse poriga pildumise mängu kaasa teha.


Reformierakonna peasekretär Kristen Michal sõnas, et Keskerakond on nähtavalt pettunud, et nii Eesti inimeste kui riigi jaoks on raskemad ajad läbi saamas - töötus on vähenema hakanud, riigi rahandus on korras ja meil on reaalne võimalus liituda eurotsooniga.

«Selle tulemusel on Eestisse investeerimise vastu huvi kasvanud märgatavalt, mis toob kaasa uusi täisväärtuslikke töökohti. Valitsus on teinud head tööd ning usutavasti isegi suuremaid skeptikuid veennud, et Eesti valikud on tuleviku jaoks head. Tundub, et see kõik häirib Keskerakonda,» rääkis Michal.

Ta lisas, et Reformierakond ei kavatse ühelgi moel osaleda Keskerakonna poriloopimise kampaanias. «Erinevalt Keskerakonnast peame me võimatuks halvustada neid Eesti inimesi, kel on olnud õnnetus kaotada töökoht. Kutsume Keskerakonda üles kasutama nii oma aru kui rahanatukest kasulikumalt Eesti inimeste tuleviku jaoks. Täna ei ole aeg, kus tegeleda pillamise või halvustamisega,» ütles erakonna peasekretär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles