IRL: Savisaar haarab viimasel hetkel õlekõrrest

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhupallid IRLi valimispeol.
Õhupallid IRLi valimispeol. Foto: Toomas Huik

Isamaa ja Res Publica Liidu hinnangul püüab Keskerakond oma plakatitega töötusest pärast selle vähenema hakkamist kiiresti veel viimase välja pigistada.


IRLi poliitikasekretär Margus Tsahkna ütles, et Keskerakonna algatatud plakatikampaaniat võib pidada ootuspäraseks, sest Eestis on registreeritud töötute arv kolm nädalat järjest vähenenud. «Savisaar on eestikeelsed valijad praktiliselt kaotanud ning haarab nüüd viimasel hetkel õlekõrrest, sest valitsus on suutnud majanduskriisile piiri panna ning töökohti tekib reaalselt rohkem, kui neid kaob.»

Tsahkna lisas, et ülemaailmne majanduskriis on jätnud Eestis kümned tuhanded inimesed tööta, tuhandeid inimesi ähvardab kodu kaotus ja paljud pered on sattunud toimetulekuraskustesse, mille ületamiseks vajame tegelikke lahendusi. «Selleks on vaja garantiide ja rahaliste toetustega aidata ettevõtluskeskkonda, mitte tõsta makse, toetada uute töökohtade loomist ettevõtluses ning tagada kõigile soovijatele võimalus täiendus- või ümberõppeks,» märkis ta.

Parim majanduspoliitika on Tsahkna hinnangul jätkuvalt tõhus hariduspoliitika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles