Keskerakond õigustab konkurentide halvustamist suure avaliku huviga

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal
Priit Toobal Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna peasekretäri sõnul on Andrus Ansip ja Mart Laar avaliku elu tegelased, kelle kujutise kasutamine välimeedias on igati õigustatud.


Keskerakonna peasekretär Priit Toobal märkis, et isikuandmete kaitse seaduse kohaselt võib isikuandmeid ilma andmesubjekti nõusolekuta ajakirjanduslikul eesmärgil töödelda ja avalikustada meedias, kui selleks on ülekaalukas avalik huvi. «Keskerakonna hinnangul on Andrus Ansip ja Mart Laar avaliku elu tegelased, kelle kujutise kasutamine välimeedias on igati õigustatud,» ütles Toobal.

«Saan aru, et Ansipil ja Laaril võib olla piinlik plakatitel, kuid see olukord, mis plakatitel on kujutatud, on nende endi tekitatud. Üle 100 000 töötu on Ansipi ja Laari valitsuse tegevusetuse tagajärg,» lisas ta.

Keskerakond riputas Tallinnasse üles plakatid, kus on kujutatud peaminister Andrus Ansipit ja Isamaa ja Res Publica Liidu juhti Mart Laari, kelle taustal seisab rida tööbörsile tulijatest.

Erakonna teatel on tööpuudus Eestis tõsine probleem ja nemad juhivad oma kampaaniaga tähelepanu sellele, et Reformierakonna ja Andrus Ansipi valitsus ning teise valitsuse osapoole IRLi liider Mart Laar on murdnud oma lubadust võtta võitlust tööpuudusega tõsiselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles