Telearvustus, Esimene läks aia taha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RAIMU HANSON

Canadiensi ja Bruinsi mäng, 14. detsember, TV 1

Esimene vasikas läheb ikka aia taha, ütleb eesti vanasõna. Lehma ja pulli seesuguse järeltulijaga oleks äärepealt silmitsi seisnud spordihaigest televaataja, kui pidanuks nägema TV 1 esimest ülekannet jäähoki kuningliigast otsereportaazhina. Õnneks algas Montreali Canadiensi ja Bostoni Bruinsi kohtumine Eesti aja järgi nii hilja, et telekanal salvestas selle öösel ning näitas hommikul osaliselt.

Nii jäi küll mängu algusest nägemata peaaegu kümme minutit, kuid arvatavasti oleks sel ajal satelliidilt peegeldunud vilets pilt tekitanud suuremat pahandust. Siiski saanuks sedagi reportaazhi tihendada, eriti algusest. Pärast TV 1le iseloomuliku Tallinna vaate kustumist näitas telekas kolmveerand minutit hokiväljakut ja kõrvu kostis kisa-kära, kuid mitte kommentaatorite jutt.

Kui Margo Kütt ja Raivo Rimm hakkasid rääkima, tegid nad oma tööd enamiku mänguajast pehmelt öeldes eestlasliku asjalikkusega. Mehiselt tempokas spordiala ja ameerikalik rezhissööritöö sellist kiretust küll ei eelda.

Muu hulgas jäi kõrva kommenteerija moraalilugemine, kui keegi mängija sai vigastada: «Ei ole mõtet teisel mehel hokikepiga nina veriseks lüüa. Tasub ikka litrit taga ajada.»

Teised vasikad juhtuvad võibolla paremad tulema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles