Politsei tabas NATO kohtumise ettevalmistuste käigus mitu tagaotsitavat

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Postimees.ee

Seoses NATO välisministrite kohtumise turvameetmetega kontrollisid Põhja prefektuuri kriminaalpolitseinikud kohtumisele eelnenud päevadel Tallinna lõbustusasutusi ja populaarsemaid kogunemiskohti ning tabati mitu tagaotsitavat.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juhi Priit Pärkna sõnul õigustas ettevõtmine end igati, sest tabati kokku neli tagaotsitavat või politsei huviorbiidis olevat inimest.

«Kriminaalpolitseinikud peavadki aeg-ajalt peaaegu kogu koosseisuga välja tänavatele tulema. Sellised mastaapsed aktsioonid on andnud väga häid tulemusi läbi aastate ning me viime neid kindlasti läbi ka tulevikus.

Lisaks tagaotsitavate tabamisele ning mitmete väiksemate rikkumiste tuvastamisele annab taoline kontroll hea ülevaate sellest, kui turvaline on tavainimesel veeta õhtul aega Tallinna baarides ja pubides.»

NATO välisministrite kohtumisele eelnenud päevadel kontrollis Põhja prefektuur kokku rohkem kui 70 lõbustusasutust.

Lisaks kriminaalpolitseinikele osalesid ettevõtmises ka Põhja prefektuuri piirivalvebüroo ning kodakondsus- ja migratsioonibüroo töötajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles