Ülikool tänas teenekaid töötajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

PM

Tartu Ülikooli rektor Peeter Tulviste andis eile teenekatele õppejõududele, teaduritele ja teistele töötajatele kätte ülikooli kõrgeima tunnustuse silmapaistva ja pikaajalise töö eest - ülikooli medali.

Pidulikule vastuvõtule olid palutud patoloogilise anatoomia professor Ado Truupõld, tahkisefüüsika professor Nikolai Kristoffel, spordifüsioloogia professor Atko-Neeme Viru, arstiteaduskonna dotsent Liivia Luts, majandusteaduskonna dotsendid Vello Järve ja Jaan Pikk ning saksa keele lektor Jüri Maadla.

Iga semestri alguses korraldab rektor vastuvõtu 65-aastaseks saanud õppejõududele ja teaduritele, kes uuest semestrist ei jätka oma senisel ametikohal.

Ülikooli põhikirja kohaselt lõpetatakse korraliste teadustöötajate ja õppejõudude tööleping vanuse tõttu nende 65-aastaseks saamisele järgneva semestri alguses.

Eilsele vastuvõtule oli rektor palunud ka hiljutised juubilarid - emeriitprofessor Pavel Reifmanni, emeriitprofessor Vambola Türgi ning Ivar Paabo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles