Pärnu Sunset Club vahetas omanikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

URMAS KALDMAA

Pärnu rannas asuva ööklubi Sunset Club ostis IS Music Group, mille suurosanik on Lauri Laubre.

Tehingu suurust ja tulevikuplaane on Lauri Laubre keeldunud avalikustamast.

Seni kuulus Sunset Club firmale Sunset Holding, mis ühendas 12 aktsionäri. Tuntud ärimeestest on Sunset Clubiga olnud seotud Raivo Sersant, Tõnis Sildmäe, Ivar Virkus ja Margus Kangur.

Senise suuromaniku Margus Kanguri sõnul ei olnud osa aktsionäre enam huvitatud Pärnu kõige esinduslikuma ööklubi aktsiatest, sest Sunset Club vajas jätkuvalt suuri investeeringuid ja lähiaastatel polnud lootust kasumisse jõuda. Valdav osa aktsionäridest tegutses meelelahutusärist kaugetes valdkondades, mis Margus Kanguri hinnangul samuti oli üks olulisi Sunset Clubi müümise põhjusi.

Lauri Laubrele kuuluvad lisaks Sunset Clubile ka ööklubi Aafrika Haapsalus ja Dekoltee Tallinnas. Eelmisel aastal korraldas Lauri Laubre lauluväljakul Michael Jacksoni kontserdi ja on lubanud sel aastal tuua Eestisse esinema ansambli The Rolling Stones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles