Sillamäel varastati juveelipoe seifist ligi kolme miljoni krooni väärtuses ehteid

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Postimees.ee

Eile varahommikul avastas Sillamäel Kesk tänaval asuva kaubanduskeskuse juveelikaupluse töötaja tööle tulles, et poe seifist oli varastatud kuni kolme miljoni krooni väärtuses ehteid.



«Kaubanduskeskuse töötaja avastas hommikul tööle tulles, et juveelipoe uksed olid avatud ja seal oli toime pandud vargus. Juveelitooteid oli varastatud seifist. Peamiselt oli varastatud kuldehteid,» selgitas Viru ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Mari Luuk.

«Kahju on täpsustamisel, kuid esialgsetel andmetel võib see ulatuda kolme miljoni kroonini. Kedagi kahtlustatavana kinni ei ole peetud.»

Sündmuse kõikide asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku vargust käsitleva paragrahvi alusel.

«Kriminaalmenetluse huvides ei ole hetkel võimalik täpsemaid detaile juhtunu kohta avaldada kuni kriminaalasja lahendamiseks vajalike detailide väljaselgitamiseni,» lisas Luuk

Kriminaalmenetlust juhib Viru ringkonnaprokuratuur, menetleb Ida prefektuur.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles