Tagaajamine Tallinna tänavatel tipnes tulistamise ja avariidega

Mirjam Mäekivi
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Politsei

Politsei pidi täna öösel mööda Tallinna linna narkojoobes autojuhti taga ajades mitu hoiatuslasku tulistama, juhtunu käigus sai vigastada politsei sõiduk, tagaaetav sõitis aga lõpuks teelt välja kraavi. Inimesed toimunus viga ei saanud.


Kella 3.05 ajal öösel andis politseipatrull Paldiski mnt 56 lähedal peatumismärguande musta värvi 7. seeria BMW-le, millele sõiduki juht ei reageerinud, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Politsei asus sõidukile järgi sõitma. BMW-le järele sõites tegid politseinikud kaks hoiatuslasku, millele aga juht ei reageerinud.

Kella 3.20 ajal Viimsis Randvere teel kaotas BMW juht kontrolli oma sõiduki üle ja sõitis teelt välja kraavi. Mees üritas politseinike eest joostes põgeneda, kuid peatus pärast kaht hoiatuslasku.

BMW roolis oli 28-aastane Tarmo, kellel tuvastati narkojoove. Mees peeti kinni ja toimetati kainenema. Kuna meest on eelnevalt alkoholijoobes sõidukijuhtimise eest karistatud, algatati tema suhtes kriminaalmenetlus.

Rikkuja tabamise käigus sai kergelt kannatada politseivärvides Volkswagen Transporter, mille juht sõitis liiklusõnnetuse vältimiseks vastu tee äärekivi.

Juhtunu käigus inimesed viga ei saanud.

Põhja politseiprefektuuri liiklustalituse juhi Elari Kasemetsa sõnul on joobes juhid liikluses väga suureks ohuks. Eriti ohtlikud on korduvalt joobes juhtimiselt tabatud inimesed, kes oma käitumisega näitavad, et nad ei saa aru oma rikkumise tõsidusest.

«Politsei peatumismärguande eiramisele reageerib politsei resoluutselt, ent alati tuleb jälgida, et ohtu ei satuks teised liiklejad,» ütles Kasemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles