Eesti 100. lotomiljonär vormistas võidu

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotopallid
Lotopallid Foto: AFP / Scanpix

Eesti Lotos käis oma võitu vormistamas Eesti sajas lotomiljonär, kes võitis kolmapäeval ühena viiest õnnelikust osa Viking Lotto

jackpot'

ist, kokku 2 128 183 krooni.


100. lotomiljonär on 60ndates aastates meesterahvas Tallinnast, kes on lotot mänginud mitmeid aastaid ning ka varem mitmel korral väiksemaid summasid võitnud. Lotot kavataseb ta kindlasti ka nüüd edasi mängida.

Abikaasaga koos võitu vormistamas käinu veel täpselt ei tea, mida võidusummaga teha, kuid tema sõnul saavad kindlasti oma osa kõik nende neli last.

Sel korral tõi võidu Tondi Selverist 17. aprillil ostetud lotopilet.

Eesti 100st lotomiljonärist 59 on mehed ja 41 naised. Võidud jagunevad üle Eesti ning 13nel korral on miljonivõidu toonud pilet ostetud internetist.

2010. aasta esimeste kuudega on Eestis lisandunud juba kolm lotomiljonäri.

Eesti Loto loteriivõidud on tulumaksuvabad, seega saab mängija oma pangaarvele kogu võidetud summa. Võidusumma kantakse mängija kontole kuu aja jooksul pärast võidu vormistamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles