Helen Laupa ja Maret Ani küündisid finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ALDO MAKSIMOV

Kadrioru väljakutel peetud rahvusvahelise naiste tenniseturniiri finaali jõudis ka kaks eestlannat - Helen Laupa ja Maret Ani.

Üksikmängus eestlastel nii hästi ei läinud. Maret Ani ja Ilona Poljakova võidukäik katkes veerandfinaalis. Isegi hästi, möödunud aastal jõudis avaringist kaugemale vaid üks võõrustaja.

Edukas paarismäng

Paarismängus võitsid Laupa-Ani esmalt Anastassia Mõshkina-Ljudmila Nikojani 6:3, 7:5, veerandfinaalis alistusid Liina Suurvarik-Piret Kallast tulemusega 5:7, 6:3, 6:2. Tuleb märkida, et Mõshkina võitis üksikmängu ja pistis tasku 1560 dollarit.

Poolfinaalis said Laupa-Ani jagu Eesti-Inglismaa kombinatsioonist Sandra Kvelstein-Nicola Woodhouse 6:2, 6:1. Finaalivastased olid teisest puust, tshehhitar Helena Fremuthova ja venelanna Irina Kornijenko jagasid omavahel peapreemia - 637 dollarit. Paremuseks fikseeriti 7:5, 6:3.

Turniiril esimese asetuse saanud Saksa-Austria paar Nina Nittinger-Alena Paulenkova lõpetasid oma etteaste juba pärast avaringi. Eestlastel asetus puudus.

Laupal 7. paigutus

ITFi sarja kuulunud turniiri ametlikus teates avaldati ka kaheksa tõsisema osavõtja reiting WTA tabelis. Kõrgeim oli slovakitari Irina Paulenkova koht - 397. Helen Laupa sai seitsmenda asetuse, tema leiame 597. astmelt.

Laupa üksikmängus seekord avaringist kaugemale ei jõudnud. Liivaväljak ja tugev tuul ei sobi talle. Eestlannadest jättis parema mulje Maret Ani, veerandfinaalis soomlanna Hanna-Katri Aalto vastu takistas tal võita vaid omaenda närvikava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles