Teater eitab seotust värske plakatiaktsiooniga

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühtse Eesti üldkogu eel mitmete poliitiliste aktsioonidega silma paistnud teater NO99 eitab seotust Tallinna tänavatele ilmunud anonüümsete poliitilise sisuga plakatitega.


«Selle aktsiooniga ei ole Ühtne Eesti tõesti üht-ega teistmoodi seotud,» ütles Postimees.ee'le teatriprojekti pressiesindaja Jaanus Kukk.

«Meil on praegu teised aktsioonid käsil, nt neljapäeval esietendub «Tallinn - meie linn», ja mõned mõtted on veel, anname neist aegsasti teada.»

Kukk lisas ka, et pole saanud uut infot selle kohta, kes võisid 7.-8. aprillil ära sodida Ühtse Eesti üldkogu plakatid Tallinnas Rävala puiesteel. Toona kahtlustati muuhulgas, et sodijad võisid olla ise teatriprojektiga seotud.

Täna võis märgata mitmel pool Tallinna kesklinnas sotsiaalkriitilisi plakateid, mis räägivad riigikogu hullumajja kolimisest, Vana Paksu maksutõusukavadest, kujutavad panku masuvõlgades perede maju lõikavate kombainidena, kutsuvad üles riigikogust ja Tallinna linnavalitsusest tööd küsima, kujutavad Edgar Savisaart ja Andrus Ansipit omavahel suhtlemas jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles