Tallinna tänavatel tehakse kevadisi remonditöid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varakevadine tänavate remont.
Varakevadine tänavate remont. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinna tänavatel töötab kaheksa remondibrigaadi - kolm brigaadi parandavad auke asfaldiga, kolm teevad aukude remonti immutusmeetodil, üks brigaad remondib teepeenraid ja üks teeb sillutustöid vanalinnas.


Alanud nädalal on plaanis remontida löökauke Tammsaare, Kose, Pärnamäe, Ehitajate, Merivälja, Järveotsa, Randvere ja Linnu teel. Samuti on auguremont kavas Telliskivi tänaval, Sõpruse puiesteel (Ehitajate tee - Keskuse tänav), Narva maanteel, Laulupeo, Viimsi, Sadama, Luise, Suur-Ameerika tänaval, Pärnu maanteel(kesklinna osas), Punasel, Tööstuse, Keldrimäe, Jakobi, Hermanni, Pärna, Vana-Lõuna (Herne-Tehnika), Lubja, Lastekodu, Laulupeo, Väike - Ameerika ja Ristiku tänaval.

Samuti jätkatakse teeremonti Smuuli ja Laagna teel. Linnapiiril olevaid tähiseid parandatakse sel nädalal Paldiski maanteel ja Viljandi maanteel. Sillutise remonti tehakse täna Müürivahe tänaval, Pikal tänaval ja Hobusepea tänaval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles