Keskerakond loodab Facioga kohtuväliselt kokku leppida

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facio
Facio Foto: Elmo Riig / Sakala

Keskerakond loodab partei vastu kohtule pankrotiavalduse esitanud ehitusfirmaga Facio selle nädala jooksul kohtuvälise kokkuleppeni jõuda.

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal arutas Facio esindajatega kohtuvälise kokkuleppe sõlmimist esmaspäeval.

«Loodetavasti jõuame veel sellel nädalal kokkuleppele, enne kui Harju maakohtus eelistung toimub,» ütles Toobal BNS-ile.

Ta lisas, et kokkuleppel ehitusfirmaga pooled võlguoleva summa suurust ega muid detaile ei avalikusta.

Ehitusfirma Facio tegi Harju maakohtule avalduse Keskerakonna suhtes pankrotimenetluse algatamiseks, kuna partei on firmale võlgu 2007. aastal erakonna kontoris teostatud ehitustööde eest.

Toobali sõnul on tegemist tegemist on kolm aastat tagasi Tallinnas Toompeal asuva Keskerakonna büroo laiendustööde eest tasumata summaga.

Pankrotimenetluse algatamise otsustamiseks peaks Harju maakohtus toimuma eelistung mai alguses.

Mullu detsembris esitas reklaamiagentuur Idea AD Harju maakohtusse Keskerakonna vastu samuti pankrotiavalduse. Reklaamifirma ja Keskerakond jõudsid tänavu 11. jaanuaril partei umbes kahe miljoni krooni suuruse võla küsimuses kohtuvälise kokkuleppeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles