Purikaõnnetuses kahtlustatav mees suri enne politseisse jõudmist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purikaõnnetus Kaubamaja 6 maja juures.
Purikaõnnetus Kaubamaja 6 maja juures. Foto: Postimees.ee lugeja

11. märtsil Tallinna kesklinnas Kaubamaja 6 maja juures toimunud raske purikaõnnetuse tõttu algatatud kriminaalmenetluse käigus ülekuulamisele kutsutud korteriühistu juhatuse liige Märt Mõtus suri enne politseisse jõudmist.


Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuuliku sõnul soovis politsei Mõtust üle kuulata, kuna tema vastutas hoones haldustööde eest. Mehele oleks esitatud kahtlustus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske kehavigastuse tekitamist ettevaatamatuse tõttu.

Tuuliku sõnul peab politsei nüüd välja selgitama, kas Mõtus oli korteriühistu juhatuses üksinda vastutav haldustööde eest. Kui see nii on, siis lõpetatakse kriminaalmenetlus.

Viieteistaastane neiu sai Kaubamaja 6 hoone juures 11. märtsi pärastlõunal raskelt vigastada, kui talle kukkus maja katuselt raske jääkamakas pähe. Kiirabi viis neiu Põhja-Eesti regionaalhaiglasse (PERH), kus talle tehti operatsioon.

PERHi avalike suhete juht Inga Lill ütles täna Postimees.ee`le, et neiu ei viibi enam nende haiglas.

Tuulik ütles, et temaĺe teadaolevalt on neiu elus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles