Kohus mõistis poisid vägisi metsa viinud vennad tingimisi vangi

Martti Kass
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus.
Kohus. Foto: SCANPIX

Harju Maakohus tunnistas täna kaks venda süüdi omavolis ja mõistis neile tingimisi vangistused.

Harju Maakohus tunnistas täna kaks venda süüdi omavolis ja mõistis neile tingimisi vangistused.

28-aastasele Gert Kallasele mõisteti karistuseks kaks aastat vangistust tingimisi kaheaastase katseajaga, 24-aastasele Rene Kallasele samuti kaks aastat vangistuse, aga kolmeaastase katseajaga.

Ringkonnaprokuratuuri süüdistuse kohaselt vägivallatsesid Gert  ja Rene Kallas 12. jaanuaril 2008.a. kella 16.30 paiku Tallinnas, Metsakooli teel kahe Puhkekodu tee tänava majade aknaid loopinud poisi kallal, paisates neist ühe tee peale maha ning lüües teda ja pigistades teda näo- ja kaelapiirkonda.

Pärast seda surusid mehed ühe poisi sõiduauto Audi S4 pagasiruumi ja teise poisi sama sõiduki salongi tagaistmele ja sõidutasid nad Harjumaale Rae valda Karla külla, kus käskisid poistel autost väljuda ning neile poistele kuulunud mobiiltelefonid üle anda, et poisid ei saaks abi kutsuda.

Seejärel sõitsid mehed minema, jättes poisid tee äärde.

Telefonid olid  hiljem visatud kollases ümbrikus kirjaga «kiviloopijale siin on sinu mobiilid» Metsakooli tee 3 maja hoovi.

Gert Kallas ja Rene Kallas tunnistasid ennast täielikult  süüdi.

Kohtuasi lahendati kokkuleppemenetluses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles