Cohenist ja maagilistest maailmadest

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plaadifirma ja -lepinguta Suzanne Vega naudib lugude taassalvestamisega saavutatud kontrolli oma loomingu üle, fännidega otse suhtlemist samuti.
Plaadifirma ja -lepinguta Suzanne Vega naudib lugude taassalvestamisega saavutatud kontrolli oma loomingu üle, fännidega otse suhtlemist samuti. Foto: suzannevega.com

Suzanne Vega on suures muusikaäris kaasa löönud pea 30 aastat. 1990. aastatel superstaaristaatust nautinud naine esineb nüüd kahekesi kitarrist Gerry Leonardiga, salvestab uuesti oma vanu lugusid ja naudib otsesuhtlemist fännidega.

Enne Euroopa-tuuri esinesite Ühendriikides, varsti lähete kontserte andma Aafrikasse. Kas eri maade publik saab ka erineva eeskava, kas kontserti peab vastava paigaga mugandama või on see kõikjal sama?

Põhiosas on see sama. See on omamoodi võib-olla kummaline, kui maailma peale mõtlema hakata, aga kui miski on kusagil populaarne, on ta seda varsti ka igal pool mujal. Seega, laulud, mis on kõige populaarsemad, on seda enam-vähem igal pool. Ma muudan küll lugusid, mida muusika vahele jutustan. Aga muusikaliselt tahavad kõik sama asja. (Naerab.)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles