Kangur avamängust kõrval, Venel ees raske heitlus

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna oleks Kristjan Kangur pidanud alustama Milano Olimpia särgis Euroliiga hooaega, kuid vigastuse tõttu jääb ta kohtumisest Istanbuli Anadolu Efesega kõrvale. Õigupoolest ei sõitnud ta isegi koos meeskonnaga Türki, vaid jäi Milanosse end ravima.

Juba pikka aega vaevab Kangurit seljatrauma. Seepärast jättis ta vahele ka Itaalia meistriliiga avamängu Brindisi Enelilega. Toona sai Kangurita mänginud Milano vastaselt lüüa.

Milanot ootab Istanbulis raske heitlus ja seda tajub ka meeskonna peatreener Luca Banchi. «Peame tegutsema keskendunult ja näitama nii vaimselt kui tehniliselt head mängu. Samas on meil palju probleeme vigastustega,» viitas Banchi Euroliiga kodulehel Kanguri ja Angelo Gigli puudumisele. Peatreener lisas, et palju sõltub sellest, kuidas suudetaks tulla toime väljakuperemeeste liidrite pidurdamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles