Prokuratuur saatis mitmes vägistamises süüdistatava mehe kohtu alla

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtusse kriminaalasja, milles süüdistatakse 43-aastast Guntarsit nelja noore neiu vägistamises.


«Guntarsit süüdistatakse selles, et ta vägistas möödunud aasta oktoobris ja novembris Harju maakonnas erinevates kohtades neli noort neidu, kes olid eelnevalt tee ääres hääletanud ja kelle süüdistatav oma auto peale võttis,» teatas Põhja ringkonnaprokuratuur.

Süüdistatav on varem kuus korda kriminaalkorras karistatud, sealhulgas ka seksuaalkuritegude eest.

Prokuratuur esitas Guntarsile süüdistuse karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb korduvat ja alaealiste suhtes toime pandud vägistamist. Sellise kuriteo eest süüdimõistmisel näeb seadus karistusena ette 6-15-aastase vangistuse.

Kriminaalasja menetles Põhja prefektuuri lastekaitsetalitus, uurimist juhtis Põhja ringkonnaprokuratuur. Politsei ja prokuratuur tänavad ajakirjandust kaasabi eest võimalike ohvrite leidmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles