Margo Teder: avameelselt netis sündivast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margo Teder
Margo Teder Foto: Erakogu

Lavastaja Margo Teder, kelle käe all jõudis äsja lavalaudadele Eesti netipõlvkonna aineline tükk, kirjutab, et ehkki noorus näib hukas olevat, saavad nad valikute virvarris ometi hakkama.

Internetil on omadus nii head kui halba mastaapselt võimendada. Lisaks ei tunne veeb olulisi ajalisi ega geograafilisi piiranguid. Inimsuhetes tekkivad probleemid on reaalses elus sageli mingil moel kohapeal ja suhteliselt kiiresti lahendatavad. Ning näost näkku suhtluses saadud negatiivsed emotsioonidki ununevad tasahilju.

Ent kui samad traumeerivad olukorrad ja suhted jõuavad edasi internetti või sünnivadki eos seal, võib momentaanselt tekkiva «publiku» hulk ja tagasiside teha väikesest vääritimõistmisest totaalse suhtekriisi. Veel aastaid hiljemgi võib kes iganes need solvumist tekitanud sõnad, avameelsed fotod või piinlikud videod netiavarustest üles leida...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles