Algas Tallinna tänavate taastusremont

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskuse tänava kapitaalremont.
Keskuse tänava kapitaalremont. Foto: Liis Treimann

AS Talter alustas täna Seli asumi tänavate taastusremonti, Lemminkäinen Eesti AS alustab esmaspäeval Randla tänava kapitaalremondiga.


Lepingu kohaselt korrastatakse Seli asumis Ümera ja Raadiku tänavate kõnni- ja sõiduteed. Tööde lepinguline maksumus on 4,1 miljonit krooni ja tööde lõpetamise tähtaeg on 2. juuli 2010, vahendas Raepress.

Tänavu tehakse tänavate kapitaalremonti kõikides Tallinna linnaosades. 16. aprillil algas Mustamäel Keskuse tänava kapitaalremont. Selle projekti maksumus on 5,5 miljonit krooni ja tööde lõpetamise esialgne tähtaeg on 15. juuli. Keskuse tänava 600 meetri pikkuse lõigu teeb korda Tallinna Teede AS.

Esmaspäeval algab remont Randla tänava Pelguranna ja Puhangu tänavate vahelisel lõigul. Ehitaja on Lemminkäinen Eesti AS, projekteeris Sweco Projekt AS, remonditava teelõigu pikkus on üks kilomeeter ja maksumus on kuus miljonit krooni. Tööde esialgne lõpp-tähtaeg on 15. august.

Kesklinnas valmib juunis Tehnika tänava pikendus Veerenni tänavast Filtri teeni. Sealsete ehitustööde käigus ulatuslik pinnasereostus endise asfalditehase kohal. Selleks otstarbeks sai linn Keskkonnainvesteeringute Keskuselt kuus miljonit krooni.

Pelgulinnas kuulutatakse peagi välja Ristiku tänava kapitaalremondi hange. Kristiines on kavas remontida Vindi tänav. Haaberstis on kavandatud väikese (sisemise) ringtee uuendamine ja Astangu tänava ning sellega ühenduses olevate teede remont.

Pirital ehitatakse tänavu ringi Rummu ristmik. Lasnamäel on kavas Punase tänava kapitaalremont Pae tänavast Smuuli teeni ja Kärberi tänava remont.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles