Firma tegi juhile valimispropagandat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Nesterenko
Oleg Nesterenko Foto: Margus Ansu / Postimees

OÜ Ortopeediakeskuse juhataja, Tartu volikokku kuuluv ja kohalikel valimistel taas Reformierakonna nimekirjas kandideeriv Oleg Nesterenko lasi firmal saata firma klientidele firma kulul oma valimisreklaami. Nesterenko lubab kulu tagantjärele kinni maksta.

Eelmisel nädalal jõudis Ortopeediakeskuse Tartu klientide postkasti ümbrik, mis sisaldas nii ettevõtte tutvustust kui ka Nesterenko valimisreklaami. Nesterenko tunnistas, et reklaam saadeti klientidele, kes on kantud firma andmebaasi. Ta ei osanud öelda, kui palju inimesi reklaami sai ning kui palju raha selleks kulus.

Nesterenko rõhutas, et tegu on erafirmaga, milles ta on osanik. «Me oleme seda asja arutanud, et kui on vaja, siis maksan ettevõtte kassasse selle kulutuse. Aga valimised on alles ees, nii et me ei ole neid asju vormistanud, sest ei tea veel täpselt kuluarveid,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles