Kaitsevägi esitles 3D formaadis reklaamvideot «Vapruse kutse»

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader videoklipist.
Kaader videoklipist. Foto: Kaitsevägi

Täna esilinastus Forum Cinemas kinos kaitseväe imagokampaania osana Eesti esimene 3D formaadis reklaamklipp «Vapruse kutse».

«Ma usun, et klipi tootjad on suutnud meie sõnumi vaatajateni tuua,» ütles kõrgema sõjakooli ülem major Vahur Murulaid. «Meie sõnum on, et kõrgemas sõjakoolis omandatud ohvitseri elukutse kannab endas püsivaid väärtusi nagu vaprus, õiglus, usaldusväärsus ja distsipliin,» vahendas kaitseväe peastaabi pressiesindaja tema sõnu.

Uus reklaamklipp näitab ohvitseri koondkuju kui püsivate väärtuste kandjat läbi aegade ja tutvustab laiemale avalikkusele kõrgemat sõjakooli kui õppeasutust, mis
lisaks ohvitserikutsele annab noortele kaasa ka püsivad ja kõrged väärtused.

Kampaania teeb unikaalseks reklaamvideo teostuse tehnoloogia. Reklaamklipid on Eestis esmakordselt filmitud nii 2D kui 3D versioonides. Unikaalne on just võtetel
kasutatud kaamera, mis on välja töötatud Tallinnas ja toodetud koostöös kaameratootjaga Silicon Imaging. Kaamera loonud Eesti meeste Kaur ja Kaspar Kallase
sõnul on tegu tõenäoliselt maailma esimese 3D kaameraga, mis on tänaseks laiemat rakendust leidmas Euroopa filmitööstuses.

«Vapruse kutse» on kolmas osa kaitseressursside ameti tellitud kaitseväge väärtustavast reklaamikampaaniast, mis sai alguse 2008. aastal.

Klipi 3D versioon hakkab jooksma Forum Cinemas kinos 3D filmide ees, tavaformaadis klipp telekanalites, samuti saab klippi vaadata värbamiskeskuse kodulehel ja Youtube'is Sõdurilehe kanalilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles