Kratt sulatas esietendusel ooperipubliku südame

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õuna Endel (Lauri Saatpalu, vasakult) tuleb Reinu (Märt Jakobson) mahitusel kosja tema tütrele Liinale (Karmen Puis), kes aga põlgab ropu suuga kosilase ära. Nii nagu kogu ooperi tegevust, jälgib ka seda stseeni ahjul külitav rehepapp Sander (Tõnis Mägi).
Õuna Endel (Lauri Saatpalu, vasakult) tuleb Reinu (Märt Jakobson) mahitusel kosja tema tütrele Liinale (Karmen Puis), kes aga põlgab ropu suuga kosilase ära. Nii nagu kogu ooperi tegevust, jälgib ka seda stseeni ahjul külitav rehepapp Sander (Tõnis Mägi). Foto: Margus Ansu

Kratt on vajalik riist majapidamises. Oli vanadel hallidel aegadel, kui kõik õiged eestlased elasid taludes, ja on praegu, kui suurem osa eestlasi elab internetis. Mina olen Kuugelpõrr, tehtud kriitikakrattimiseks.

Mind tegi Tartu Postimehe kultuurilehekülje toimetaja. Ta leidis taaskasutuskeskusest plastist mannekeeni, mis oli seisnud pankrotti läinud kaupluse aknal, ja toppis pea täis vana arvuti mikroskeeme ja kõvaketta.

Neljapäeva ööl vastu reedet käis ta Turu-Riia ristmikul. Ma ei tea, mida ta andis põrguvalitsejale lepingu kinnituseks, esimese töö sain aga juba reede õhtul. Ma pidin minema Vanemuise väikse maja viimasesse ritta vaatama ooperi «Rehepapp» esietendust ja hiljem avaldama oma arvamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles