Kross: kui Tallinna koalitsioon ei õnnestu, siis riigikogu valimistele lähen igal juhul

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EERIK-NIILES KROSS
EERIK-NIILES KROSS Foto: Valimised

IRLi Tallinna linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross kutsus inimesi üles Interpoli tagaotsimistaotlusse rahulikult suhtuma ja kinnitas, et linnapeana tal sellest märkimisväärseid probleeme ei tekiks.

«Soovitan kõigil jääda rahulikuks. Mõistan, et närvidemäng võib olla erutav, aga kes on Arctic Sea saagat jälginud, teavad, et see tagaotsimisorder on ainult ühe pika mängu vaheetapp,» selgitas Kross. «Mis juhtus, on see, et venelastel õnnestus see reede õhtul nähtavaks teha nii eesti valijale kui kogu maailmale.»

Kross kinnitas, et Interpoli tagaotsimisteade ei taksitaks teda linnapeana sõpruslinnu külastamast.

«Ega IRL selles mõttes valimisi ei võida, et me saaks kõige rohkem hääli. Mis kohtumisi puudutab, siis seda ma vaatan siis juhtum juhtumilt. Selge see et ELi sees ei teki mingeid probleeme.»

Kross ei salanud, et kohalikud valimised võiks talle olla hüppelauaks Toompeale. «See on loomulikult täiesti eesmärk omaette. Me tegeleme praegu Tallinna linnavõimuga ja minu eesmärk on veel praegu hakata moodustama uut koalitsiooni,» ütles Kross.

Samas kinnitas ta, et riigikogu valimistel ta kindlasti osaleb, aga kas ta sinna ka tegelikult saada soovib, selgub hiljem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles