Pärnus võitis Toomas Kivimägi

Andrus Karnau
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kivimägi valimisliidu pidu Endla teatri kohvikus.
Toomas Kivimägi valimisliidu pidu Endla teatri kohvikus. Foto: Urmas Luik

Eile õhtul kell 22, kui loetud olid umbes pooled hääled, juhtis Pärnu valimisi Toomas Kivimägi Valimisliit. Teisel kohal oli Keskerakond, järgnes IRL. Igal juhul olid tulemused sellised, et kuigi Keskerakond saavutas tugeva tulemuse, püsib ilmselt võimul Kivimägi linnapeana ning sotsid, IRL ja Reformierakond koalitsioonipartneritena. Kivimägi märkis, et linnas on pragmaatiline kopeerida Toompea koalitsiooni.

Kell kolmveerand kümme oli Kivimägi väga murelik. «Jaa, läheb löömaks!» kommenteeris ta esimeste jaoskondade tulemusi, kui Keskerakond ligines tema nimekirja tulemusele.

«Ühisgümnaasiumi õpetajad võtsid meie valimisliidult volikogus kaks kohta ja kinkisid need Keskerakonnale,» ütles Kivimägi. Kivimäe hinnangul ei mõista enamik pärnakaid, et hea tasemega hariduse hoidmiseks tuleb koolireform linnas ära teha. Kivimägi tunnustas Keskerakonna esinumbrit Pärnus Kadri Simsonit, kes tegi tugeva kampaania. «Ta on särav isiksus,» ütles Kivimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles