Korjuse nädalavahetus: hullunud rivaali rünnak ja napp pääsemine

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus pääses seekord kerge ehmatusega.
Kevin Korjus pääses seekord kerge ehmatusega. Foto: Koiranen

Kevin Korjusel kulus hulk närvienergiat, enne kui F3 Eurosarja Hockenheimi etapil viimaks, kolmandas sõidus, tulemuse kirja sai ja sellega üliolulisele Macau võidukihutamisele kvalifitseerus. Teist sõitu varjutas ehmatav juhtum: aru kaotanud rivaal rammis raja kõrvale keeranud Korjuse autot, õnneks keegi viga ei saanud.

Macausse tulevad novembris kokku maailma parimad F3-piloodid, et välja mängida mitteametlik MM-tiitel. Macaus startimiseks tuleb hooajal lõpetada vähemalt üks võidusõit F3-autol. Korjus otsustas kvalifitseeruda Hockenheimi etapil, kuid asi kiskus hapuks: kaks esimest sõitu ta katkestas, kolmas toimus vihmas, kus võinuks kõike juhtuda. Korjusel sai eesmärk 14. kohaga siiski täidetud.

Korjus polnud Eurosarja F3-autoga, mil on kesine mootor, kuid hea aerodünaamika ja rehvid, kaugeltki tuttav. Sestap ei sõitnud ta niivõrd võidu, kuivõrd üritas finišisse jõuda. Laupäevases esimeses sõidus oli ta kuuendaks kerkimas, kui ratta kinnitusmutter lahti tuli ning katkestama sundis. ThreeBondi meeskond, kelle autot Korjus kasutas, laiutas üksmeelselt käsi – midagi sarnast pole varem juhtunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles