Riigikogus loodi Eesti-Küprose parlamendirühm

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Riigikogu 13 liiget moodustasid täna Eesti-Küprose parlamendirühma, mille esimeheks sai reformierakondlane Kalle Palling.

Riigikogu pressiteenistuse teatel kuuluvad parlamendirühma ka reformierakondlased Margus Hanson, Urmas Klaas, Väino Linde, Tiina Lokk-Tramberg, Lauri Luik, Rait Maruste, Meelis Mälberg ja Imre Sooäär, Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluvad Peeter Laurson, Erki Nool ja Toomas Tõniste ning keskerakondlane Ester Tuiksoo.

Pallingu sõnul on parlamentaarses suhtlemises olulise tähtsusega finantskriisist edukalt väljumise kogemused ja sellega seotud probleemide lahendamine, tasakaalus eelarve koostamine ja muud riigi rahandusega seotud küsimused. «Küprosel on huvi ja potentsiaal ka oma IT-sektori arendamiseks. Nendes küsimustes saame anda asjatundlikku nõu ja abi,» ütles ta.

Riigikogu praeguses koosseisus on kahe ja poole aastaga loodud kokku 54 parlamendirühma, et tõhustada teiste riikide parlamentidega suhtlemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles