Ossinovski: jutt vene valija tunnetest Savisaare vastu on jama

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraadist riigikogu liige Jevgeni Ossinovski on mitu aastat tegutsenud Keskerakonna ainuvõimu murdmise nimel Ida-Virumaal. Äsja kerkis ta Narvas parimaks häältepüüdjaks, ent tema partei ei suutnud sedapuhku tsentriste linnatüürilt tõrjuda.
Sotsiaaldemokraadist riigikogu liige Jevgeni Ossinovski on mitu aastat tegutsenud Keskerakonna ainuvõimu murdmise nimel Ida-Virumaal. Äsja kerkis ta Narvas parimaks häältepüüdjaks, ent tema partei ei suutnud sedapuhku tsentriste linnatüürilt tõrjuda. Foto: Karli Saul

Kohalikel valimistel Narvas parima isikliku tulemuse saavutanud riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) fraktsiooni liige Jevgeni Ossinovski (27) ütleb, et Tallinnas ei ole enamikul venekeelsetel valijatel Keskerakonna ega Edgar Savisaare vastu mingeid sügavaid tundeid.

Sotsiaaldemokraatide valimistulemus näitab, et Narvas suutsite endale võita hulga seni Keskerakonnale läinud hääli. Mismoodi te seda tegite?

Arvan, et suutsime luua tugeva meeskonna, millel oli tugev sõnum, et Narva linna juhtimine vajab muutusi. Suutsime selle sõnumi piisavalt hästi valijani viia, et üle kolmandiku valijatest meie poolt ka hääletas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles