Rock murdis Sõbra poisid teise poolajaga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uros Lukovic (valges) valitses korvialust.
Uros Lukovic (valges) valitses korvialust. Foto: Margus Ansu

«Vaheajal sai õigetele asjadele rõhutud – mehed said aru, mida tegema peab,» rääkis Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe pärast 77:58 võitu Rakvere Tarva üle. Kuigi lõppskoor näitab kindlat üleolekut, oli esimese poolaja lõpus Tartu Ülikooli spordihoonesse kogunenud publik haudvaikne, sest omad olid kuue punktiga taga.

«Esimene poolaeg oli rünnaku poolelt eriti õnnetu ning lisaks tegime kümme pallikaotust – lihtsad söödud vastastele pihku,» jätkas Kullamäe, kelle sõnul sai kohtumise võtmeks Tarva mängumehe Gied­rius Gustase kinni saamine. Peatreener tõstis esile Tanel Kurbase, kes teisel poolajal kaitses head tööd tegi ja Gustase ära nullis.

Tarva loots Andres Sõber kiitis oma mehi tubli esimese poolaja eest, kuid tema sõnul lõi selgelt välja Rait Keer­lese ja Juris Umbraško puudumine. «Hakkame pihta sellest, et kaks põhimeest olid puudu. Tegelikult teadsime, et mingi hetk suruvad nad meid maha,» ütles Sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles