Tammeka kavandab vutipoistele harjutuskeskust

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kulunud välimusega Sepa staadionil käib elu praegu omasoodu: nagu tallatud väljakust näha, taovad harrastajad seal vutti ning staadionil käiakse ka jalutamas ja kepikõndi tegemas.
Kulunud välimusega Sepa staadionil käib elu praegu omasoodu: nagu tallatud väljakust näha, taovad harrastajad seal vutti ning staadionil käiakse ka jalutamas ja kepikõndi tegemas. Foto: Kristjan Teedema

Peale napsumeeste tunneb Ropkas üsna mahajäetuna konutava Sepa staadioni vastu huvi jalgpalliklubi Tammeka jalgpallikool, mis soovib sinna lastele ja noortele teha korraliku harjutuskeskuse.

MTÜ Jalgpallikool Tammeka esitas Tartu linnavalitsusele Sepa 15a ja Jalaka 34a krundile detailplaneeringu algatamise ettepaneku. Tammeka jalgpallikool soovib rajada liidetavatele kruntidele väljakud koos olmehoone ja parklaga.

Kunst- ja tavalise muruga väljak on kavandatud Sepa 15a asuvale staadionile. Korralike pesuruumide ja tualettidega hoone ning parkla tegemiseks soovib Tammeka kasutusse võtta staadioni ja Karete Konsumi vahele jääva Jalaka 34a kinnistu, mis praegu on riigimaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles