Täna alustab taas «Mis? Kus? Millal?»

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühe võistkonna moodustavad Märt Agu (vasakult), Hugo Tang, Imre Kaas, Tiit Naarits, Marko Siil ja Roman Baskin.
Ühe võistkonna moodustavad Märt Agu (vasakult), Hugo Tang, Imre Kaas, Tiit Naarits, Marko Siil ja Roman Baskin. Foto: Kanal 2

Kevadel debüteerinud mälumängusaade «Mis? Kus? Millal?» jõuab taas Kanal 2 eetrisse. Uue eetripäeva ja -kellaaja saanud, pikaajalisel Venemaa teleformaadil põhineva mälumängusaate esimene osa on eetris juba täna õhtul kell 22, pärast «Ärapanija» lõppu.

Algaval turniiril osaleb viis kuueliikmelist võistkonda, mis koosnevad tippmälumänguritest ja laia silmaringiga avaliku elu tegelastest. Sellel hooajal löövad teiste seas kaasa ka näiteks riigikogu esimees Ene Ergma, lavastajad Hardi Volmer ja Peeter Simm, telesaatejuht ja muusik Indrek Vaheoja, ajakirjanikud Kärt Anvelt ja Janar Filippov, näitleja Madis Milling, riigikogu liikmed Kadri Simson, Andrei Korobeinik ja Andres Anvelt ning mitmed teised.

Avasaates asub vaatajate küsimustele vastama kevadhooaja võidumeeskond Tiit Naaritsa juhtimisel. Viiekordse Eesti mälumängumeistri Naaritsa kõrval kuulub võistkonda ka kevadhooaja parimaks mängijaks valitud tippmälumängur Hugo Tang. Kahe mälumänguhiiglase kõrval moodustavad võistkonna lavastaja Roman Baskin, koreograaf Märt Agu, teleajakirjanik Imre Kaas ja jurist Marko Siil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles