Peeter Oja ennustab räigeid tapatalguid

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees teab, mida mees räägib: «Kui olen kasutanud ka räigeid sõnu, olen seda teinud teadlikult,» kinnitab Peeter Oja Tallinna kesklinnas keemilise puhastuse ees. Ta on veendunud, et pealinnas oleks vaja kapitaalset puhastust.
Mees teab, mida mees räägib: «Kui olen kasutanud ka räigeid sõnu, olen seda teinud teadlikult,» kinnitab Peeter Oja Tallinna kesklinnas keemilise puhastuse ees. Ta on veendunud, et pealinnas oleks vaja kapitaalset puhastust. Foto: Peeter Langovits

Valimiskampaania ajal oma koomilise lavatükiga tuhandeid naerutanud näitleja tunneb siirast muret sellepärast, et tema sünni- ja kodulinn laguneb nii füüsiliselt, moraalselt kui ka vaimselt.


Üks mees peale Edgar Savisaare tegi äsjaste valimiste käigus veel igati tubli tulemuse – ja seda ilma igasuguse erakondliku toetuseta. Peeter Oja.

Oja poliitikateemalist monotükki «Nüüd tõesti aitab jamast» käis valimiskampaania nädalail 19 päeva jooksul 22 etendusel ühtekokku vaatamas 10 100 inimest. Tõsi, seda on siiski ligi neli korda vähem kui neid, kes andsid oma hääle Savisaarele, aga samas viiendiku jagu rohkem, kui kogus valimistel hääli paremuselt teise tulemuse saanud Jüri Ratas, Savisaare parteikaaslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles