Eesti saadab Sotši hundikarja

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmis Sotšis silma paistma:  Grete Gaim ja Aivar Rehemaa värskes olümpiarõivastuses. Üks koer on Woddy, teine Fly – eks püüdke neil vahet teha!
Valmis Sotšis silma paistma: Grete Gaim ja Aivar Rehemaa värskes olümpiarõivastuses. Üks koer on Woddy, teine Fly – eks püüdke neil vahet teha! Foto: Mihkel Maripuu

Arter sai eksklusiivselt piiluda, kes ja kuidas toovad kohe-kohe rahva ette taliolümpia unikaalse, väiksearvulise rõivakollektsiooni. Jätkub vaid kiiretele!

Aivar Rehemaal oli vähemalt kaks põhjust oma Toyota Avensisega Otepäält Tallinna sõita. Üks põhjus oli seotud sellesama Avensisega, mille juhipoolsel uksel ilutseb kiri «Libisemine halb, pidamine hea» ja teisel uksel «See Toyota viib Sotši». Mõned sõbrad on Rehemaalt tögamisi küsinud: «Kuule, kas kõrvale võin istuda? Ma tahan ka Sotši saada.» Ja ega suusatades ainult pidamisest piisa, ka libisemine peab olema hea.

Avensise teema ei seisnenud siiski selles, et tögamist tekitavad kirjad vajanuks redigeerimist. Rehemaa, kes üllatas möödunud talvel suusatamise MM-võistlustel 15 km sõidus 7. kohaga, sai vana auto asemele tuttuue. See info on ajakirjandusest läbi kihutanud. Aga täiesti teadmata on teine põhjus, mis Rehemaa (31) Lõuna-Eestist Tallinna viis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles