Erihooldel patsient süütas Valklas voodi

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valkla hooldekodu.
Valkla hooldekodu. Foto: infoweb.ee

Harjumaal asuvasse Valkla hooldekodusse ööpäevaringsele erihooldele määratud naine süütas eile oma voodi, personal kustutas põlengu ja keegi viga ei saanud.

Põhja päästekeskus sai väljakutse Valkla hooldekodusse kell 14.22,  kuna hooldekodu kompleksis, kus hoitakse endale või teistele ohtlikke inimesi, märgati suitsu tõusmas, kirjutab Õhtuleht.

Tulekahju põhjustas hooldekodu asukas, kes paneb igal võimalikul juhul asju põlema, ilmselt sai süütaja tikud kätte mõnelt hooldekodu asukalt, kellel on luba iseseisvalt liikuda asutuse territooriumilt väljaspool.

«Võis juhtuda, et keegi neist käis poes ja ostis tikud ja hiljem need läbi aia ulatas, töötajad ise ei ulata ohtu kujutavale kliendile tikke isegi siis, kui tal tekib soov suitsu teha, vaid süütavad selle ise.» märkis hooldekodu haldusjuht Vahur Maiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles